Start
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Anne Lindfjeld - Dansk nøgenmodelAnne Lindfjeld - Dansk pinup model. Har man først set den rødhåret model med sine mange tatoveringer glemmer man hende aldrig.

Født: 13. maj 1981 i Haderslev.
Øjenfarve: Blå.
Højde: 163 cm.
Vægt: 46 kg.

Anne Lindfjeld nok mest kendt fra De Gule Sider og Louis Nielsen reklamerne, men også fra flere magasiner som INKED Magazine, Resound, FHM, det Amerikansk og Italienske Playboy.

Suicide GirlsSuicide Girls Anne Lindfjeld

Anne startede karrieren som model i 2002 for "For your eyes only". Efter at have læst en artikel om Suicide Girls, sendte hun en ansøgning om optagelse i Suicide Girls og blev optaget som den ene af kun to danske modeller. Efter karrieren i Suicide Girls (2005 - 2006) kom Anne tilbage til Danmark hvor hun medvirkede i tv-reklamer, heriblandt en tv-reklame for TDC's "De gule sider" og .Louis Nielsen brille reklamerne.
Anne Lindfjeld Fra de gule sider og brille rekalme

Udover at arbejde indenfor tv og musik, har Anne også en aktiv modelkarriere, hvor hun bl.a. har været på forsiden af bladet FHM og diverse Tattoo magasiner. Anne har lige udgivet sin egen kalender for 2008 i samarbejde med det internationale Tattoo magasin "Tattoo Life"

Anne har er desuden fast model for det amerikanske tøjfirma lucky 13 apparel og for det amerikanske motorcykelfirma West Coast Choppers som er ejet af Jesse James, som også menes at være blevet en af Annes gode venner.
Anne Lindfjeld
Smukke tussede Anne på sexshopping, har kig på en dildo og en sexgynge... Gyng, Gang :)

The Rock And Roll Magazine - Anne Lindfjeld backstage Video. (flere klip kommer efter videoen)

I november 2008 kunne man finde hende med et enkelt billede i Amerikansk Playboy. I slutningen af december 2008 optrådte Anne Lindfjeld på en plakat udgivet af Cult. Plakaten reklamerede for deres nattelivsportal og nyeste drik: Cult Raw Energi.


Fra en fotoserie i mande magasinet FHM sammen med Kira Eggers og Mascha Vang.

Flere frække billeder gallerier med den frække Anne Lindfjeld: Galleri - Galleri
Andre sider med billeder og info om Anne Lindfjeld: Link - Link - Link - Link - Link

Den labre godte har droppet jetsetlivet og tjener nu sine penge ved at arbejde i et ungdomsfængsel på Amager.

Danmarks frækkeste