Start
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (2 Votes)

Helle Michaelsen aka Helle MichaelsonHelle Michaelsen (født 2. november 1968 i Ålborg) er en dansk skuespillerinde, model og Playboy Playmate for august 1988 udgivelse. Hun har ligeledes optrådt i en del Playboy videoer.

Helle har været med i en del b-film igennem årene, den måske mest kendte rolle hun har haft, var i en episode af Baywatch i November 1994.

 

 

 

 

Filmografi
The Sand Angels (1996) (V)
"Baywatch" - "Someone to Baywatch Over You" (1994) TV Afsnit .... Greta's Friend
Michelle (1993) (V) (som Helle Michaelson) .... Michelle
Bananen - Skræl den før din nabo (1990) .... Jessica
Grottmorden (1990) (som Helena Michaelsen) .... Lammars kæreste
Russian Terminator (1989) (som Helena Michaelson) .... Eve Garland
Elvis Hansen, en samfundshjælper (1988) .... Ingrid von Porter
Beach Fever (1987) .... Virgin Beauty

FILMKLIP FRA FILMEN ELVIS HANSEN HVOR HELLE HAVDE EN TOPLØS BIROLLE.



Playboy udgivelser
Playboy's Book of Lingerie Vol. 5 januar 1989.
Playboy's Playmate Review Vol. 5 juni 1989 - siderne 68-75.
Playboy's Girls of Summer '89 august 1989.
Playboy's Book of Lingerie Vol. 10 november 1989.
Playboy's Book of Lingerie Vol. 15 september 1990.
Playboy's International Playmates Vol. 2 marts 1993.
Playboy's Playmates in Paradise marts 1994 - siderne 30-33.
Playboy's Winter Girls februar 1996.
Playboy's Celebrating Centerfolds Vol. 1 december 1998 - side 9

 

 



Helle MichaelsenHelle Michaelsen

3 Danske nøgenmodeller har pt. været med i playboy. Den 21-årige Elsa Sørensen, der poserede med et Marilyn Monroe-look allerede i 1954 og 21 årige Majken Haugedal som var Playboy Playmate of the Month i Oktober 1968, mens Helle Michaelsen fra Aalborg var Playmate i 1988.

Helle Michaelsen

COLOR CLIMAX - RODOX
SEXFILM OG BILLEDER FRA GAMLE DAGE! ÆGTE DANSK RETRO PORNO

KLASSISKE PORNOFILM FRA 1970/80. DENGANG HVOR MOR OG FAR VAR UNGE

Freeones.com

Danmarks frækkeste