Start
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Helena Christensen Topmodel SupermodelHelena Christensen - Topmodel
Født: 25. december 1968 i København
Højde: 1,78m
Hårfarve: Brunette
Øjenfarve: Grønne
Bryst/talje/hofte: 89/61/88

Hendes far er dansk og hendes mor er peruvianer. Helena Christensen er uden tvivl en af Danmarks største supermodeller igennem tiderne.

 


Helena Christensen får overrakt præmiechecken på 30.000 kroner som vinder af den danske Miss Universe-titel i 1986
Hun var kun 17 år i 1986 da hun vandt dysten om Miss Danmark og fortsatte efterfølgende som Danmarks repræsentant i konkurrencen om titlen, Miss Universe. (Video) Dette blev et springbræt for hende til en international modelkarriere, og hun flyttede som 18-årig til Paris for at blive model. Hendes første, store opgave var for modemagasinet ELLE.

 

I 1991 optrådte hun i musikvideoen til Chris Isaaks sang, Wicked Game. I videoen agerer hun Isaaks elskerinde. Christensen er topløs i det meste af videoen, men på grund af kameravinklerne er det mest subtile billeder, da det blev besluttet, at total nøgenhed ikke var egnet til offentlig fremvisning. Seerne reagerede alligevel, og videoen blev senere kendt på MTVs liste over de mest sexede videoer gennem tiden. Se og hør musikvideoen
Wicked Game musik video

I 90'erne optrådte hun på utallige magasinforsider og var sammen med Tyra Banks, Karen Mulder, Daniela Pestova, Rebecca Romijn og Stephanie Seymour 'engle' for lingeriefirmaet Victoria's Secret i en tv-reklame. Englene er senere blevet ultrapopulære og blandt andre har tyske Heidi Klum kunnet ses med vinger for firmaet.

Hun havde et meget omtalt forhold til den australske musiker Michael Hutchence fra INXS, men kort før hans død i 1997 gik de to fra hinanden. 13. oktober 1999 fødte Helena sin søn, der fik navnet Mingus Lucien Reedus. Drengens far er skuespiller Norman Reedus, som Helena ikke længere er sammen med. Helena blev skilt fra Reedus i 2003. I perioden 2004-2006 var hun kærester med den danske forsanger i Grand Avenue Rasmus Walther-Hansen. Efterfølgende har hun været kædet sammen med den amerikanske sanger Paul Banks.

Film collage med den danske Supermodel Helena Christensens modelkarriere

Hun har altid interesseret sig for fotografering og udstillede i 2006 en samling af sine egne fotografier i Rotterdam. Hun har også taget modebilleder til blandt andre ELLE og Marie Claire.

Som 41-årige fik Helena Christensen medier over hele verden til at spærre øjnene op. Helena har for længst trukket sig ud af supermodellernes rækker, men et tilbud fra Reebok var mere end hun kunne stå for. Kun iført gummiskoene fra Reebok giver Helena supermodellerne baghjul og viser en krop, som de fleste jævnaldrende kvinder ville være parat til at slå ihjel for.
Helena Christensen helt nøgen

Helena Christensen har i 2008 designet en økologisk børnetøjs kollektion for name it (et Bestseller brand). Den tidligere topmodel bor i dag på Manhattan, men har også boliger i København og Monaco.

Claudia Schiffer, Eva Herzigova og Helena Christensen Nøgen
Claudia Schiffer, Eva Herzigova og Helena Christensen nøgen i "i-D Magazine"

Gratis billede gallerier med supersexede Helena Christensen: Galleri - Galleri - Galleri - Galleri - Galleri - Galleri - Galleri - Galleri

Hun gør Danmark smukkere...

Danmarks frækkeste