Start
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (3 Votes)

Camilla Løvenskjold Andersen

Camilla Løvenskjold Andersen/Stripper Camilla

Mål: 95, 67,88
Vægt: 55
Højde: 1,65
Hårfarve: Blondine
Øjenfarve:  Blå
Kendt fra: Stripperkongens piger, Rapport mm.


Camilla Løvenskjold Andersen, kendt fra stripperkongens piger, Rapport,  "P.I.S. - Politiets indsatsstyrke"  og selvfølelig fra alle hendes Shows som Sygeplejerske, politi, Engel, Brandmand, Brud osv.

Camilla Løvenskjold Andersen er født i Roskilde, hvor hun har boet de første 8 år af hendes liv, sammen med sin lillesøster og forældre. Så flyttede de til orø på en gård, hvor de fik en hest hver. Der fik de hård hud på hænderne, de passede 400 grise og 100 høns, og et par kalve. På Orø var der kun til 7 klasse så skulle man til holbæk og tage 8,9,10 klasse, så Camilla måtte sejle i skole.


Hun kom på husgerningsskole i fakse ldp imens hun boede der gik jeg på handelsskole i køge. Også tog Camilla Løvenskjold på idrætshøjskole på Oure på fyn i et halvt år. Hvor badminton var hendes hovedfag. Derefter startede hun på teknisk skole, hvor hun tog et halvt år og bare prøvede at være smed, tømre, VVS, maskinarbejder. Da startede hun i lære som maskinarbejder.


Her laver hun en fræk foto serie sammen med Kicki Hauerberg

Nu er Camilla film-konsulent. Hvor hun passer nogle butikker, skifter deres film og bestiller nogle nye premiere-film. Hun bor i hus i Næstved, hun har en dejlig hund, som hun bruger meget tid på. Løvenskjold startede som 20 årig og har nu strippet i 5 år. Hun lagde hårdt ud med at komme med i stripperkongens piger. Tv-danmark syntes det var enormt sjovt at hun var i lære som maskinarbejder også startede med at strippe som er i den anden ende af branchen. Det gik pludselig stærkt så hun var med i en masse konkurrecer og blade. Optrådt på flere sexmesser i Hamborg, forum og kb-hallen.

SE FLERE BILLEDER OG FRÆKKE FILM MED DANSKE STRIPPER
SE FLERE BILLEDER OG HELE FILM MED STRIPPER CAMILLA

Hun startede som 20 årig og strippede i 5 år før hun trak sig tilbage. Gratis videoklip fra stripshow

Danmarks frækkeste