Start
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (2 Votes)

Trine Michelsen - US Kathy ParkerTrine Michelsen (født 21. januar 1966 i Gentofte) er en dansk nøgenmodel og skuespillerinde, som er datter af kulturjournalisten og forfatteren Ole Michelsen og hans daværende kone Nina.

Efter en kort skuespilkarriere indledte Trine Michelsen karrieren som nøgenmodel. I første omgang var det som Side 9 pige i Ekstra Bladet og senere i Ugens Rapport. Succes’en som nøgenmodel førte til roller i italienske film, hvoraf to var gysere og to var erotiske film.

 


 

Trine Michelsen

Den italienske debut fandt sted i 1986 i La Bonne af Salvatore Samperi. Trine Michelsen spiller en stuepige, som vækker huset øvrige beboere erotisk. Filmen blev en succes blandt det italienske publikum, som for første gang stiftede bekendtskab med Katrine Michelsen, som hun blev kaldt på plakaten.

Nøgenfotos Trine MichelsenTrine Michelsen nøgen billeder
TRINE BARBERDE MISSEN I UGENS RAPPORT OG DUSKEN KOM PÅ AUKTION (pris ukendt)

Året efter fulgte Sergio Bergonzellis Tentazione, som var langt mere erotisk end debuten. Samme år spiller Trine hun med i den kulørte gyser Spettri, som blev instrueret af Marcello Avallone. I 1987 medvirkede hun ydermere i sin sidste italienske film, Lamberto Bavas gyser Le Foto di Gioia. 1988 var året, hvor hun medvirkede i sin eneste amerikanske film, da hun havde en lille rolle som receptionist i Gordon Hesslers filmatisering af Richard Adams’ roman The Girl in a Swing. Rollerne i de dårlige film fik hende til at koncentrere sig om modelkarrieren, men hun vendte tilbage til jobbet som skuespiller i 1994, da hun fik tilbudt rollen som en venlig luder i Vibeke Gads arbejdsløshedsdrama Eva.

1998 var imidlertid året, hvor de fleste fik øje på den del af hendes talent, som ikke handlede om at blive fotograferet i afklædt tilstand. Hun var en af de mest afklædte og ligefremme kollektivister i Lars von Triers Dogme-film Idioterne, og året efter stod den på fuldt påklædt skuespil i Søren Faulis novellefilm og satire Antenneforeningen.

Flere billeder: Galleri  - Galleri - Galleri - Galleri

Hun har medvirket i følgende film:
Antenneforeningen (1999)
De Ydmygede (1998)
Idioterne (1998)
Trines fantasier (1994)Video (Scanmail)
The Girl in a Swing (1988)
Le Foto di Gioia (1987)
Spettri (1987)
Tentazione (1987)
La Bonne (1986)

Trine Michelsen Billede Galleri

Trine er desværre ikke i blandt os mere, Hun blev kun 42 år. Efter syv års kamp mod knoglekræft gav den tidligere fotomodel Trine Michelsen op i sin hospitalsseng lørdag nat den 17 januar 2009. Hun vil altid blive husket som en der gjorde Danmark smukkere.

Danmarks frækkeste