Start
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

danske Anette og hendes franske mand Pierre

Anette og Pierre fra anettehome.dk  anettecams.dk

33-årige danske Anette og hendes franske mand Pierre har i en del år levet af at udstille deres sexliv hjemme fra lejligheden på ferieøen Tenerife.

Anette er født den 25 November, er 173 cm høj og vejer 58 kilo har mellemblond halvlangt hår og grønne øjne, hun har en slank og lækker fræk krop med små bryster og faste baller og en stram lille røv.

Live webcam med Anette og Pierre, følg dem på 9 live sex webcams fra deres hus hele døgnet!

Det begyndte helt tilbage i 1996 med en fræk hjemmesider, i 1999 at udvide hjemmesiden med et web-kamera, der gav alle os andre mulighed for at kigge med, når parret havde gang i det frække på lagnerne. Det var kort efter det danske par Tina og Peter havde deres debut på livecam via deres side www.tinaogpeter.dk og homesex.dk, som efter en række uoverensstemmelser med ejerne af dobbeltsengen.dk i dag er lukket og slukket.

Der er kamera på kontoret, i stuen, badeværelset, soveværelset og i køkkenet, samt et såkaldt spy-cam, parret kan placere, som de nu engang har lyst. Fx under skrivebordet, så man kan nyde Anette oppe under kjolen, når hun arbejder på kontoret.

anettehome.dk anettecams.dk camsjov.dk tlfsjov.dk

Anette har udseendet og ikke mindst lysten og evnen til at være drivende fræk foran kameraet. I stedet har hun og Pierre gennem de sidste snart 10 år fået opbygget sig en yderst populær og meget heftig hjemmeside, deres levebrød, hvor medlemmer fra hele Europa kan se med.

Flere frække billeder med Anette og Pierre: Galleri - Galleri - Galleri - Galleri

HJEMMESIDER: anettehome.dk  anettecams.dk  camsjov.dk  tlfsjov.dk


Anette QTV på Kanal 4 “vores private pornofilm”
Anette og Pernille Ålund
Anette i QTV med Pernille Aalund på Kanal 4. Se flere billeder fra Showet